Logistieke oplossingen

Mirec biedt uitgebreide logistieke oplossingen voor de naadloze en veilige verplaatsing van elektr(on)ische apparaten, zowel nationaal als Europees, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Maatwerk op het gebied van logistieke oplossingen

Wij gaan verder dan alleen de recycling en verwerking van elektr(on)ische apparatuur. Wij bieden op maat gemaakte logistieke oplossingen. Hierbij zorgen we voor een vlekkeloze en veilige beweging van IT-assets, zowel van als naar jouw bedrijf. 

Bij onze logistieke oplossingen houden we rekening met uiteenlopende regionale, nationale en internationale logistieke eisen. De zendingen voldoen aan de gewenste veiligheidsniveaus en kunnen variëren van individuele apparaten tot volledige containerladingen.

Ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten door ons uitgebreide pakket aan diensten, van logistieke oplossingen tot registraties en rapportages.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een WEEELABEX / Cenelec- gecertificeerde elektronicarecycler en een betrouwbare partner in grondstoffenwinning.

Veiligheid

De veiligheid van ons team en onze klanten staat centraal. Wij hebben certificaten behaald omtrent onze processen die de veiligheid waarborgen.

Secured en verzegeld transport

Op de locatie van jouw bedrijf kunnen we zorgen voor een zorgvuldige verzegeling van de emballage voordat ons team deze ophaalt. Totdat de apparatuur bij ons arriveert, blijft de verzegeling onaangetast. Ook de vrachtwagens kunnen we volledig verzegelen voor vertrek en gedurende het transport. Deze verzegeling biedt een extra beschermlaag en garandeert de integriteit van de zending.

Veilige inzameling en transport

Wij verzorgen het transport van IT-middelen met speciaal ontworpen verpakkingscontainers om de apparatuur veilig en efficiënt te vervoeren. Onze verpakkingscontainers zijn ontworpen om schokken en stoten tijdens het transport tot een minimum te beperken, waardoor het risico op schade zeer gering is. Daarnaast bieden wij beveiligde logistiek als extra veiligheidsmaatregel.

Effectieve en efficiënte verpakking

Het correct verpakken van jouw apparatuur biedt aanzienlijke voordelen:

Maximale doorverkoopwaarde

Voorkom transportschade en behoud een hogere doorverkoopwaarde.

Minimale risico’s

Verminder de kans op schade tijdens de handeling en het transport.

Veilig transport

Wij zorgen ervoor dat alles stevig is bevestigd en dat er niks verschuift onderweg in de vrachtwagens.

Full service delivery

Wij weten als geen ander hoe cruciaal een veilige en efficiënte logistiek is voor hergebruik van apparatuur. We bieden white glove collection, waarbij extra zorg en aandacht wordt besteed aan het volledige logistieke proces. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Wij zorgen voor deskundige ontmanteling

Wij zorgen voor een naadloze ontmanteling van jouw elektr(on)ische apparatuur. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat het verwijderen van apparatuur efficiënt en professioneel verloopt. Door deze service kan jij je richten op de bedrijfsvoering, terwijl wij de ontmanteling van elektronica zorgvuldig en verantwoord uitvoeren.

Onze certificaten

Maak stappen richting een
Net Zero organisatie

nl_NL